Expositie Beauforthuis: ”Een reis door mijn universum”

Planeten van ons zonnestelsel

Op 12 november om 16:00 wil kunstenaar Arvid u mee op reis nemen door zijn eigen gecreëerde universum. Met zijn grafische kunst technieken legt hij onder andere alle planeten van onze zonnestelsel visueel vast (zie hieronder). In combinatie met verlichtte led panelen komen de werken tot leven en verliest u zichzelf in de diepte.

Deze werken zullen geëxposeerd worden in het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB in Austerlitz. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie ‘Een reis door mijn universum’ welke tot 4 januari in het Beauforthuis te bezichtigen is.

De Galaxy Tower

Welkom bij Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is een 4-sterren ‘short-stay’ hotel dat 98 studio’s en appartementen aanbiedt vanaf 6 nachten tot een heel jaar, uitermate geschikt voor een lange termijn verblijf. Het Apart-Hotel beschikt over een Food Market met sfeervolle lounges, een fitness en 2 vergaderzalen. Hiermee vormt Amrâth Apart-Hotel Schiphol de perfecte locatie om te (flex)werken en te ontspannen voor de zakelijke markt in en rondom Badhoevedorp.

ArvidArtDesign heeft hierbij de opdracht gekregen om 6 grafische foto kunstwerken te maken die op de hotelkamers komen te hangen. De kunstwerken hebben allen met Nederland te maken. Zo vindt je het meisje met parel Lees meer

De Galaxy Tower

Een schitterend nieuwbouw hotel

Op de kop van het Jaarbeursterrein wil Amrâth Hotels een 4-sterren hotel bouwen met zo’n 250 kamers en circa 350 woningen. Boven het hotel komen 22 verdiepingen met appartementen. De huurwoningen zijn gevarieerd in opzet en maatvoering. Er komen studio’s, appartementen en bovenin penthouses. De bewoners kunnen gebruik maken van de hotelfaciliteiten zoals de fitness en wellnessruimte. In de kelder van het gebouw komt een parkeerfaciliteit voor de bewoners.

overname Stonecold airconditioning

Met Stonecold airconditioning BV zijn wij al meer dan 10 jaar actief in het onderhouden en installeren van klimaatinstallaties, alsmede het verlenen van optimale service aan klimaatinstallaties.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het hele jaar door optimale werk- en woonomstandigheden. Het binnenklimaat juist inregelen en daarna constant houden behoort tot de kerncompetenties van onze organisatie.

Een 50 jarig huwelijk

[image_swap image_id=”4390″ image_id2=”4398″ border_width=”0″]

Overige opdrachten

[envira-gallery id=”4360″]