Talent die kan Toveren

Rated 5 out of 5
March 26, 2021

Talent kun je niet leren. Maar alleen als je m leert te ontwikkelen kan ie excelleren. Arvid is hier het perfecte voorbeeld van. Een artistieke diversiteit die ongekend is. Van traditionele prachtige bronswerken naar een zelf ontwikkelde kunstvorm die uitblinkt in schoonheid en authenticiteit. Stilstaan is achteruitgaan. Leven is bewegen. Hij blijft bewegen en maakt van zijn talent een kunst. Zelf heb ik zowel een bronswerk van hem en een grafisch ontworpen planeet. Een verrijking…

Tibor

Creëren is een kunst

Rated 5 out of 5
February 8, 2021

De kunst van Arvid geeft je een kijkje in zijn rijke binnenwereld. Een wereld die zich richt op mogelijkheden. Een wereld waarbij perspectief word verbogen en realiteit een nieuwe betekenis krijgt.

Onno

Creative Jack

Rated 5 out of 5
February 8, 2021

Arvid is a creative jack of all trades. Whether it’s surprising his audience with bronze creatures or cosmic panels.

Daniel

Geboren maker

Rated 5 out of 5
February 7, 2021

Arvid is een geboren maker. Hij past zich nooit aan zijn omgeving aan, maar creëert een omgeving die past zijn verbeelding. Dat zie je terug in al zijn werk.

David

Mooie site!

Rated 5 out of 5
February 4, 2021

Mooie website, erg veelzijdig! De beelden van brons vind ik heel erg mooi! Voor ieder wat wils. Ik hou de website in de gaten zodat ik op de hoogte blijf van wat je allemaal doet.

Lynn