Introductie

Mag ik u verwelkomen op de website van ArvidArtDesign. Hier vindt u de 5 verschillende categorieën waar mijn bedrijf voor staat. Bij vragen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail, telefoon of onze handige chat rechts onderin het scherm. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de creatieve ontwikkelingen. Ontvang kortingen, royalty free afbeeldingen en maak kans op prijzen.

Slide
PlayPlay

Mooie momenten

Nieuwsbrief

Bij het abonneren op onze website ontvangt u nu 10% korting bij de eerste aankoop. Als u zich wil afmelden klikt u eenvoudig op de unsubscribe knop in de email en u onvangt geen mails meer.

Talent die kan Toveren

Rated 5 out of 5
March 26, 2021

Talent kun je niet leren. Maar alleen als je m leert te ontwikkelen kan ie excelleren. Arvid is hier het perfecte voorbeeld van. Een artistieke diversiteit die ongekend is. Van traditionele prachtige bronswerken naar een zelf ontwikkelde kunstvorm die uitblinkt in schoonheid en authenticiteit. Stilstaan is achteruitgaan. Leven is bewegen. Hij blijft bewegen en maakt van zijn talent een kunst. Zelf heb ik zowel een bronswerk van hem en een grafisch ontworpen planeet. Een verrijking…

Tibor

Creëren is een kunst

Rated 5 out of 5
February 8, 2021

De kunst van Arvid geeft je een kijkje in zijn rijke binnenwereld. Een wereld die zich richt op mogelijkheden. Een wereld waarbij perspectief word verbogen en realiteit een nieuwe betekenis krijgt.

Onno

Creative Jack

Rated 5 out of 5
February 8, 2021

Arvid is a creative jack of all trades. Whether it’s surprising his audience with bronze creatures or cosmic panels.

Daniel

Geboren maker

Rated 5 out of 5
February 7, 2021

Arvid is een geboren maker. Hij past zich nooit aan zijn omgeving aan, maar creëert een omgeving die past zijn verbeelding. Dat zie je terug in al zijn werk.

David

Mooie site!

Rated 5 out of 5
February 4, 2021

Mooie website, erg veelzijdig! De beelden van brons vind ik heel erg mooi! Voor ieder wat wils. Ik hou de website in de gaten zodat ik op de hoogte blijf van wat je allemaal doet.

Lynn

Recensies