Baby olifant

450.00

Materiaal: Brons

Oplage: 8

Afmetingen: 11,5 x 12 x 6 cm

Category:

Description

Olifanten komen verspreid voor in Afrika ten zuiden van de Sahara en in het zuiden en zuidoosten van Azië. De mannelijke Afrikaanse olifanten kunnen een hoogte van 4 m en een massa van 7000 kg bereiken.