Een kijkje achter de schermen

Video bewerking

Een promo video is gestructureerd om precies en direct te zijn. Dit laat meestal toe dat een goed geproduceerde video de aandacht van de kijkers lang genoeg houdt om de belangrijkste punten te maken die nodig zijn om extra interesse te genereren.

Hieronder vindt u de video’s die ik door de jaren heen heb gecreëerd. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

The mysterious underwater world

De diepte en het mysterie

Bij de eerste expositie van Gallery Bell’Arte in het Kurhaus werd het video project ‘The mysterious underwater world’ geprojecteerd op het het grote scherm in de kurzaal. In de videoclip wordt u meegenomen in de diepte en het mysterie van de oceaan in het duik paradijs curaçao.

Expositie Kurhaus – Irineez Duriez

Krachtig en vol dynamiek

Irénée Duriez boetseert en tekent sinds jaren sierlijke vrouwelijke figuren. Hij maakt klassieke, realistische beelden in was die nadien in brons gegoten worden (verloren-was-techniek). Zijn torso’s zijn krachtig en vol dynamiek, maar ook gevoelig en suggestief. In ‘t begin heeft hij gewerkt met hout, terracotta en steen, maar uiteindelijk kwam hij bij brons terecht.