Expositie Kurhaus 2019

Bringing your imagination to reality

ArvidArtDesign is gericht vanuit de kunst galerie Gallery Bell’Arte. Oprichter Arvid vondt niet alleen zijn stroming in het familie bedrijf Gallery Bell’Arte maar sloeg daarbij ook zijn eigen weg in. Hij verloor zichzelf achter de schermen en ontwikkelde met de jaren in de grafische vormgeving, video effecten, muziek en het maken van virtuele werelden en 3d modellen. Naast het runnen van de galerie startte hij zijn eigen bedrijf waar hij met volle teugen zijn hobby’s kan combineren met zijn werk. Zijn motto ‘bringing your imagination to reality’ staat ervoor dat hij zijn maar ook u verbeeldingen en ideeën naar de realiteit kan brengen. Lees Meer

3D modeling

Laat u zelf vereeuwigen door het maken van een 3D scan. Deze worden daarna verder gemanipuleerd met geavanceerde software speciaal ontworpen voor het bewerken van 3D modellen. Deze modellen worden na het printen behandeld en bewerkt met een airbrush. Ook kunt u overwegen deze in het brons, zilver of zelfs goud te laten gieten.

Promotie video

Een promo video is gestructureerd om precies en direct te zijn. Dit laat meestal toe dat een goed geproduceerde video de aandacht van de kijkers lang genoeg houdt om de belangrijkste punten te maken die nodig zijn om extra interesse te genereren.

Mijn thuis situatie is een belangrijk leerproces geweest. Mijn vader heeft mij hierbij alle steekjes van het vak geleerd. Het model boetseren, de mallen maken, het patineren tot het brons gieten. Bovendien kreeg ik veel lessen en tips van de beroemde kunstenaars die exposeren in Gallery bell’arte.

Hieronder vindt u de kunstwerken die ik door de jaren heen heb gecreëerd. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Recente werken